Menu

‘den Bourgondiër’

Buikspek traag gegaard – Luikse salade (lauwe aardappel/prinsessenbonen/rode ui)
of
Schorseneren in bechamelsaus – gepocheerd hoeve-ei – grijze garnalen – mousselinesaus
 
Gebakken ganzenlever – pompoenvelouté – boschampignons – hazelnoot * 
 
Varkenswangen ‘bordelaise’ – spruitjes – kroketjes
of
Schartong op Normandische wijze – aardappelpuree 
 
Dame blanche ‘klassiek’
of
Kaasselectie door Frédéric Van Tricht met garnituur
of
Crème brûlée
 

 

Menu ‘den Bourgondiër’ 3 gangen 49,00 pp
Aangepaste wijnen 25,00 pp
* Menu ‘den Bourgondiër’ 4 gangen 64,00 pp
Aangepaste wijnen 30.00 pp
Op zen ‘Bourgondisch’ 5 gangen (met kaas en dessert) 72,00 pp
Aangepaste wijnen 35.00 pp
meesterkoks