Suggesties

Voorgerechten

  • Ibericoham gesneden
    € 22,50
    meloen/tomaat salade - extra vierge olijfolie
  • Bouchot mosselen
    € 19,50
    Ricard room - fijne groentjes
  • Moules escargots
    € 18,00
    Soldaatjes
  • Sardientjes à la planha
    € 23,00
    Tomatensalade - bloody mary vinaigrette

Hoofdgerechten

  • Mosselen goudmerk
    € 31,50
    Natuur / witte wijn
  • Mosselen goudmerk
    € 31,50
    Lookroom / curry / provençaals
  • Roodbaarsfilet gegrild
    € 28,50
    Ratatouille met venkel - bintjes puree 'extra vierde olijfolie'
  • Tomaat garnaal ‘klassiek’
    € 37,50
    Frieten
  • Lamsfilet ‘Nieuw-Zeeland’
    € 36,00
    Ratatouille - jus van't lam - gekonfijte lookaardappelen
  • Schotse zesrib Robespierre
    € 38,00
    Rucola - parmezaanse kaas - zongedroogde tomaatjes - krieltjes
  • Eendenborstfilet
    € 29,50
    Boterboontjes - Appelsien-kersensaus - Pommes dauphine kroketjes
meesterkoks