Suggesties

Voorgerechten

  • Gebakken sint-jabobsvruchten
    € 25.00
    beuling - aardpeer - kalfsjus - herfsttruffel
  • Terrine van ganzenlever (eigen bereiding)
    € 26.00
    brioche toast - chutney van rode ui - frisse salade
  • Schorseneren in bechamelsaus
    € 22.00
    gepocheerd hoeve-ei - grijze garnalen - mousselinesaus
  • Oesters volgens pluk
    € 24.00/36.00
    6 of 9 stuks

Hoofdgerechten

  • Zeeduivel
    € 31.00
    savooiekool met spekjes - kasteelaardappelen
  • Fazant op het karkas gegaard ‘fine champagne’
    € 68.00
    gebakken witloof - spruitjes - kroketten (per 2 pers.)
  • Hertenfilet ‘Rossini’
    € 44.00
    boschampignons en spinazie - Madeira-truffelsaus - smeuïge aardappelpuree
  • Hertenfilet
    € 38,00
    boschampignons en spinazie - demi-glace van wild - pommes dauphine
  • Polderhaas op de rug gegaard ‘Harlekijn’
    € 89.00
    schorseneren - rode kool - pommes dauphine (per 2 pers.)
meesterkoks