Menu

‘den Bourgondiër’

Carpaccio van gegaarde eendenfilet — chutney van kweepeer — witlof-radicchio salade
of
Rillettes van gerookte makreel — kappers — opgelegde sjalot — zuurdesemtoast
 
Roerei — wintertruffel — zure room — soldaatjes * 
 
Everzwijn ‘Au perle de sente’ — duxelle van boschampignons —
gratin van pastinaak en zoete aardappelen — whiskey-roomsaus
of
Lenghaas — stoverij van savooi en spek — geplette aardappelen met lavas
— mousselinesaus 
 
Dame blanche ‘klassiek’
of
Kaasselectie door Frédéric Van Tricht met garnituur
of
Moelleux au chocolat met speculaasijs en opgelegde mandarijn
 
Menu ‘den Bourgondiër’ 3 gangen 49,00 pp
Aangepaste wijnen 25,00 pp
* Menu ‘den Bourgondiër’ 4 gangen 64,00 pp
Aangepaste wijnen 30.00 pp
Op zen ‘Bourgondisch’ 5 gangen (met kaas en dessert) 72,00 pp
Aangepaste wijnen 35.00 pp
meesterkoks