Menu

‘den Bourgondiër’

Sardientjes a la plancha – tomatensalade – Bloody Mary vinaigrette
of
Vitello tonnato ‘klassiek’
 

Bouchot mosselen – Ricard room – fijne groentjes * 
 

Roodbaarsfilet gegrild – ratatouille met venkel – bintjes puree ‘extra vierge olijfolie’
of
Eendenborstfilet – boterboontjes – appelsien-kersensaus – pommes dauphine kroketjes
 

Dame blanche ‘klassiek’
of
Kaasselectie door Frédéric Van Tricht met garnituur
of
Nectarine gebakken – honingijs – lavendel
 

 


Menu ‘den Bourgondiër’ 3 gangen 49,00 pp
Aangepaste wijnen 25,00 pp

* Menu ‘den Bourgondiër’ 4 gangen 64,00 pp
Aangepaste wijnen 30.00 pp

Op zen ‘Bourgondisch’ 5 gangen (met kaas en dessert) 72,00 pp
Aangepaste wijnen 35.00 pp
meesterkoks